Šerbula: Čamagić zloupotrebila bezbednost dece zarad ličnog bogaćenja

 21. novembar 2023. 17:36

“Gradska sekretarka za obrazovanje i dečju zaštitu, koja prima platu da se bavi decom u zemlji u kojoj je svaka 4 mlada osoba žrtva nekog vida nasilja, prema navodima Birna uzimala je novac na projektima edukacije protiv vršnjačkog nasilja” izjavila je Tijana Šerbula, potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde i dodala “da je Čamagić tako zloupotrebila bezbednost dece zarad ličnog bogaćenja.” 
Šerbula je istakla da je “gospođa Čamagić samo u 2021. godini dok je bila na čelu komisije Ministarstva za porodicu i demografiju i kasnije isto sa pozicije gradskog sekretara Sekretarijata za socijalnu politiku, preko fantomskih firmi izvukla više od 5 miliona evra. Ovo je drugi slučaj javno otkrivene korupcije u Šapićevoj gradskoj upravi koja je oličenje nestručnosti i bahatosti i još jedan dokaz kako SNS i Šapić brinu o bezbednosti, zdravlju i obrazovanju naše dece”. 
“Na izborima 17. decembra biramo između bahate i korumpirane vlasti koja se bogati na račun dece i jasnog plana svih nas sa liste Srbija protiv nasilja koji garantujemo da će svako dete imati mesto u vrtiću, sigurnu školu, besplatan obrok i udžbenike” zaključila je Šerbula.