Birđozlić: Vučić u Novom Pazaru otvara put koji je plaćen 13,2 miliona evra, a isti takav u Turskoj košta duplo manje

 31. avgust 2023. 13:34

Aleksandar Vučić danas u Novom Pazaru otvara put koji je plaćen 13,2 miliona evra, a isti takav u Turskoj košta duplo manje, kaže predsednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Novom Pazaru Benjamin Birđozlić.

„Gospodine Vučiću, put koji danas otvarate plaćen je 13.2 miliona iako isti takav u Turskoj, kao što znate, košta duplo manje, će služiti samo da ljudi iz Novog Pazara lakše odu“, kaže Birđozlić i dodaje:

„Ako vam nije jasno zašto je Novi Pazar grad iz koga mladi najviše odlaze u inostranstvo da rade proverite sa Vašim domaćinima zašto je gradsko veće podiglo cene boravka u vrtićima za 20%. Pitajte ih i zašto najmlađi Novopazarci ne dobijaju besplatne udžbenike. I zato, ako već ne možete da nam saopštite konkretan plan koji će Pazarcima garantovati sigurnost, veće plate i bolje uslove života nemojte ni da nam pričate koliko nam je dobro jer mi znamo kako živimo sa platama koje su za 23.000 dinara manje od republičkog proseka. Jedino ne znamo da li vi gospodine Vučiću ne znate gde ste došli?