Jevtić: Vučić nagradio Grčiča za uništenje Kolubare i kolaps EPS-a, dodelio mu funkciju predsednika opštine

 10. jul 2024. 13:43

"Upravo je na sednici Skupštine opštine Obrenovac, preletač Đorđe Janjić predložio Milorada Grčića za predsednika opštine. Time je Aleksandar Vučić nagradio Milorada Grčića za uništenje Kolubare, kolaps EPS-a i štetu koja se meri milijardama evra i dodeliće mu funkciju predsednika opštine Obrenovac"   izjavila je Slavica Jevtić, predsednica odbora Stranke slobode i pravde u Obrenovcu.

"Umesto da krivično i materijalno odgovara za najveću štetu u istoriji srpske privrede, Milorad Grčić će od danas upravljati najvećim budžetom od svih beogradskih opština i obavljati još jednu odgovornu funkciju, na kojoj može ugroziti živote mnogih ljudi. Očigledno je da Milorad Grčić, slika i prilika korupcije i propasti EPS-a, "mnogo zna" o svojim partijskim.nalogodavcima i saučesnicima, koji novim funkcijama nastavljaju da kupuju njegovu lojalnost. Ovog puta se kupovina proširila i na lažnog opozicionara - Đorđa Janjića iz UG "Za naš Obrenovac", za koga je Stranka slobode i pravde upozoravala da vara Obrenovčane, što se i obistinilo njegovim izborom za predsednika Skupštine opštine glasovima SNS" objašnjava Jevtić. 

"Samo kada se ispune izborni uslovi i uklone fantomski glasači, ovakvi korumpirani partijski poslušnici bez škole i znanja, će odgovarati pred institucijama, a opštine će voditi kompetentni ljudi koji znaju svoj posao" zaključila je Jevtić.