Koalicija "Srbija protiv nasilja" predala potpise podrške za pokrajinsku listu

 21. novembar 2023. 12:00

Koalicija “Srbija protiv nasilja predala je danas izbornu listu za izbore u AP Vojvodini. Nosioci liste su Marinika Tepić (SSP) i Mihailo Brkić (Srce), a prvi na listi je Stanko Pužić (NPS). 

Tepićeva je tom prilikom pozvala građane Vojvodine, iz Srema, Bačke i njenog rodnog Banata da 17. decembra glasaju za povratak normalnosti: - Glasamo za to da paori mogu da žive od svog rada, da nas hrane sa najplodnije zemlje u Evropi, a ne da se ta zemlja uništava gumarama i najotrovnijim fabrikama dok uvozimo luk, pasulj i hleb. Glasamo i za to da hranu u prodavnicima možemo i da kupimo, a ne samo da gledamo, jer sve više ljudi sve teže živi. 
 17. decembra glasamo i za nultu toleranciju na kriminal, korupciju i nasilje koje ne sme više biti “normalno”, da državom ne upravljaju korumpirani političari i njihovi zaštićeni kriminalci, da naša mesta od širom Vojvodine budu leglo znanja, obrazovanja i vaspitanja, a ne kriminala. I za pravdu koja će biti dostižna. Naša koalicija “Srbija protiv nasilja” jedina je garancija za normalan život u Srbiji, zaključila je Tepić.