Milošević: Dirketor Centra za socijalni rad u Žitorađi glasaće u Nišu!

 02. april 2024. 16:56

Zahvaljujući hrabrim ljudima, došli smo do direktnog dokaza izborne krađe i migracije birača iz gradova i opština, u kojima su 17. decembra održani izbori, u gradove gde tek lokalni izbori treba da se održe.
 Marko Stošić, direktor Centra za socijalni rad u Žitorađi, koji je na lokalnim izborima u toj opštini 17. decembra prošle godine izabran za odbornika sa liste SNS, glasaće i na predstojećim lokalnim izborima u Nišu na biračkom mestu broj 5 OŠ “Ratko Vukićević” u opštini Medijana. 
 Stošić je ostavku na odborničko mesto podneo 24. januara i ubrzo nakon toga promenio prebivalište. 
U decembru živeo i glasao u Opštini Žitorađa, sada je prijavljen u Nišu, a u međuvremenu možda može da skokne i na izbore u Beogradu. Zato su i razdvojili izbore, da mogu da šetaju svoje članove od mesta do mesta. Primena preporuka ODIHR-a u praksi. Koliko Stošića je doseljeno u Niš jer naprednjaci znaju da bi na iole fer izborima izgubili Niš?! Niš ih neće, zato i doseljavaju svoje članove iz drugih mesta, ne sviđaju im se građani Niša pa bih sada da ih zamene. Izbori će ili biti fer i pošteni, ili ih neće biti!
Jelena Milošević, narodna poslanica Stranke slobode i pravde i predsednica Gradskog odbora SSP Niš