Polomljena ruka, podlivi po glavi i telu Predraga Voštinića direktna posledica svega što ovaj režim radi

 11. septembar 2023. 09:57

Polomljena ruka, podlivi po glavi i telu Predraga Voštinića, člana Lokalnog fronta Kraljevo, direktna su posledica svega sto ovaj režim radi i svega što ne radi, ne želeći da se bori protiv nasilja. Naprotiv, govor mržnje predstavnika vlasti usmeren protiv neistomišljenika, formiranje mafijaških grupa pod pokroviteljstvom države, promocija kriminalaca na televizijama koje koriste nacionalnu frekvenciju i medijima koje država finansira, prouzrokovali su spiralu nasilja kojoj se ne vidi kraj. Novi dokaz za to je divljački napad na Voštinica kome su nanesene teške telesne povrede. 
 Stranka slobode i pravde zahteva od nadležnih da pod hitno procesuiraju počinioce napada kao i da javnost obaveste o njihovim motivima. Ukoliko to ne urade onda je jasno da se radi o politički motivisanom napadu kojim su pokušali da zastraše ili eliminišu jos jednog borca za pristojnu Srbiju. 
 Predragu Voštiniću želimo brz oporavak i povratak njegovim aktivnostima jer je Srbiji neophodan svaki čovek koji je spreman da se bori protiv ovog kriminalizovanog, bahatog i nestručnog režima.
Stranka slobode i pravde