Spirić (SSP Leskovac): Gospođo Brnabić, izjavom da će jug uvek ostati jug, Leskovčane ste svrstali u građane drugog reda

 30. avgust 2023. 14:29

"Gospođo Brnabić, izjavom "jug će uvek ostati jug i stvari se ne mogu promeniti preko noći" uvredili ste Leskovčane i svrstali ih u građane drugog reda. Više od Vaših reči, gospođo Brnabić, Leskovčane pogađa to što naš grad danas prednjači samo po najnižim platama pa se luk kupuje na glavice, ulje na čašu, a jaja na komad” izjavila je predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Leskovac.
Zbog Vaših odluka, gospođo Brnabić, Leskovac je danas poznat po pelenama koje radnici nose i profesionalnim obeljenjima koje stiču zbog prirode posla koju ste im zajedno sa investitorima namenili, nastavila je Spirić i dodala, koliko Vas sve to ne interesuje dokazali ste kada ste organizovali proslavu 100 dana rada Vaše Vlade i rođendan SNS-a dok su se Leskovčani smrzavali bez grejanja i čekali u redovima za vodu jer su Vaši stranački kadrovi uništili vodovod. 
“Leskovčani zaslužuju da žive, ne da slušaju Vaše prazne priče o našim turističkim potencijalima. Leskovčani zaslužuju efikasnu zdravstvenu zaštitu koju niste u stanju da obezbedite jer na 140.000 stanovnika imamo samo dve ekipe hitne pomoći. Leskovčanke zaslužuju mamograf danas, a ne za 4 meseca kako je obećao Vučić, jer on spasava živote naših majki, sestara i ćerki. Leskovčani kao i svi građani Srbije zaslužuju vlast koja će se boriti protiv kriminala i korupcije, a ne protiv onih koji na njih ukazuju, vlast koja ima plan kako da ravnomerno razvije svaki pedalj Srbije i tako zaustavi odlazak ljudi kojih je samo iz Leskovca za poslednjih deset godina od kada je SNS na vlasti otišlo 20.000. Svakom dobronamernom čoveku je jasno da Vaša Vlada gospođo Brnabić nije u stanju da nam obezbedi ništa od ovoga i to ni uvredama više ne možete da sakrijete” zaključila je Spirić.