"Srbija protiv nasilja" predala potpise podrške, Tepić poručuje "Ujedinili smo se da bismo obezbedili normalno društvo"!

 08. novembar 2023. 14:20

“Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić već 11 godina vladaju na nasilju, nesigurnosti, osiromašenju građana i proizvodnji straha. Naša lista “Srbija protiv nasilja” se ujedinila da se izborimo za normalno društvo. Mržnja, podele i konflikti umorili su građane. Vreme je da stanemo na put propadanju Srbije i da sprečimo da živimo u nasilničkom društvu” izjavila je potpredsednica SSP i nosilac liste “Srbija protiv nasilja” Marinika Tepić na konferenciji za štampu u RIK-u nakon što je ta lista predala potpise.

Tepić je rekla kako nove generacije nisu ni zapamtile kako izgleda odrastati u državi u kojoj predsednik države neistomišljenike ne naziva zlikovcima i neprijateljima.

 

-Dugujemo građanima Srbije da se pobrinemo i obezbedimo svima njima dostojanstven život, a da onemogućimo profiterstvo pripadnika režima na tuđoj muci i na kriminalu i korupciji. Oni opet žive svoje ‘90-te i poništavaju sve institucije.

 

Tepić je pozvala sve građane da utiču na svoje porodice, komšije, prijatelje, da svi zajedno sprečimo ovo epsko uništavanje naše države na čelu sa SNS-om i SPS-om. 

Izađite  na izbore 17. decembra i pomozite nam da smenimo ovu vlast, rekla je Tepić i naglasila “Znam da svi duboko osećaju nepravdu, ali isto tako znam da je moguće. Možemo da uđemo u 2024. godinu u oslobođenoj Srbiji, u sigurnoj Srbiji bez nasilja i mržnje u kojoj će građani živeti normalno, u kojoj će se znati red, u kojoj će se ceniti znanje i vaspitanje, u kojoj se kriminalci moraju plašiti policije, a ne obrnuto i u kojoj će pravda sigurno biti dostižna”.

 

“Želim da se zahvalim svim građanima koji su podržali našu listu, svim koalicionim kolegama koji su kandidati i svima onima koji su pomogli u borbi, ali i kolegi Miroslavu Aleksiću sa kojim imam čast da nosim listu. Verujem u našu pobedu” zaključila je Tepić.