SSP Rakovica: Građani Miljakovca SNS-u predstavljaju samo broj na dan glasanja pa im shodno tome i šalju gradske autobuse linije 48 - retko i neorganizovano

 30. oktobar 2023. 16:55

Građani Miljakovca SNS-u predstavljaju samo broj na dan glasanja pa im shodno tome i šalju gradske autobuse linije 48 - retko i neorganizovano. Na početnoj stanici se čeka po pola sata dok se ne skupi ogromna gužva, a kada konačno krene jedan od postavljenih autobusa, prepun je već posle dve stanice. Vozila bukvalno izgledaju kao iz filma "Ko to tamo peva".

Odlazeći gradonačelnik je i sam rekao da se nikada ne vozi autobusima pa je jasno da ga ne interesuju ovakvi problemi Beograđana koji se u takvom javnom prevozu, kojim se on hvali, provode sate i sate.

Na dan izbora, pozivamo, da građani Miljakovca pomisle na sve probleme koje je napravila ova vlast i da glasaju za promene. Stranka slobode i pravde Rakovica garantuje da će niva vlast da radi u korist građana i da ih neće obmanjivati lažnim obećanjima. Svaki problem može da se reši samo neka vlast to mora da želi da uradi.

Miladin Bojanović OO SSP Rakovica.