Stefnović: Da nije opasno, bilo bi komično kada se Ivica Dačić hvali kako je zajedno sa Vučićem najviše uradio za evropski put Srbije

 09. novembar 2023. 16:00

Da nije opasno, bilo bi komično kada se Ivica Dačić hvali kako je zajedno sa Vučićem najviše uradio za evropski put Srbije koji je praktično zaustavljen upravo zbog njih dvojice. Srbija je, posle decenije njihove vlasti ponovo kao i devedesetih kada su njihovi šefovi Milošević i Šešelj donosili odluke, dovedena na korak od sankcija i izolacije. Jedino po čemu ih pamtimo iz devedesetih jesu suze i crne marame. Jedino po čemu ćemo ih se sećati nakon što ih ponovo smenimo jesu krvave košulje i kriminal.  

Svakom dobronamernom čoveku je jasno da šampioni korupcije koji guše medije i sarađuju sa kriminalnim klanovima ne vode našu zemlju u Evropu već u prošlost i neizvesnost. Svi protivnici evropske budućnosti su danas sa Vučićem i Dačićem, od julovca Vulina do radikala Šešelja. Sa druge strane smo mi koji znamo, da samo kroz saradnju i povratak kući u Evropu možemo obezbediti svim građanima sigurnost, bolji životni standard, efikasnu zdravstvenu zaštitu i bolje škole.  Sedamnaestog decembra građani će birati između povratka u prošlost i moderne, uređene i evropske Srbije.

 

Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde