Vladimir Obradović: Ako pobedim, radiću na tome da Beograd ponovo postane svetska metropola

 04. novembar 2023. 12:00

Kandidat liste "Srbija protiv nasilja" za gradonačelnika Beograda Vladimir Obradović poručio je danas da će, ako bude izabran, gradska vlast brinuti o svakom čoveku, u svakoj gradskoj opštini i da će sa svojim timom, raditi na tome da se u prestonicu vrati normalnost i da Beograd ponovo postane svetska metropola.

-Ujedinili smo se oko ideje Srbija protiv nasilja da zajedno kao tim zaustavimo propadanje Beograda.
Čast mi je da sam konsenzusom izabran da predvodim tim koji će vratiti normalnost u ovaj grad. Ova vlast već 10 godina u kontinuitetu nasilno uništava duh Beograda: od Siniše Malog i rušenja u Sava Mali, preko Vesića, do Šapića koji hoće da ruši Stari savski mosta i Beogradski sajam. Dobrica Veselinović i ja, zajedno sa prijateljima i kolegama Milom Popović, Nikolom Jovanović, Đorđem Miketićem, Milošem Pavlovićem profesionalno i posvećeno radićemo da Beograd ponovo postane prava metropola, rekao je Obradović.

Prisutnima se obratila i Mila Popović, prva na listi ujedinjene opozicione liste "Srbija protiv nasilja" i tom prilikom je rekla da ljudi koji žive u Beogradu zaslužuju da naš grad bude bezbedna i nasmejana evropska metropola, a ne plastična i zapuštena prestonica kriminila i korupcije, u kojoj vlast ljude tretira kao brojeve, a grad kao stranački plen. Građani Beograda do danas ne znaju koliko košta spomenik Stefanu Nemanji, metro košta 6.6 milijardi evra, tri puta više od prvobitne cene, sve što rade popravljaju po nekoliko puta. To je odnos ove vlasti prema građanima.

"Sve to ćemo uspeti da promenimo nekon ovih izbora koji su zapravo test ljubavi prema gradu i ljudima sa kojima živimo.
Kao tim zaustaviceno nasilje,agresiju, netoleranciju i nesposobnost koju ova vlast svakim danom propagira. Zato pozivam građane da u podrže svojim potpisom listu Srbija protiv nasilja, a onda da 17.decembra u što većem broju izađemo na birališta i konačno smenimo ovu bahatu i korumpiranu vlast koja već 10 godina uništava dušu našeg grada" zakjučila je Popović.